La Liga

Laudrup: Kom bare Kasi

Michael Laudrup ville med glæde se Kasi Jesper investere i Real Mallorca.

Normalt er der langt fra de fyldte håndboldhaller i Ballerup til halvtomme stadions på en spansk ferieø, men Kasi Jesper har luftet tanken om at investere i Laudrups mandskab og den danske legende holder døren åben.

- Han har bevist, at han er dygtig til marketing og at bygge et brand op. Det har vi set i hans håndboldklubber. Så han skal da være velkommen her, siger Laudrup til sporten.dk

- Jo flere folk der kommer ind med penge og især knowhow desto bedre. Det ville da være super. Her i Mallorca kunne vi godt bruge folk, som kan opbygge vores brand og få flere tilskuere på stadion. Eftersom Mallorca i de sidste mange år har haft et tilskuergennemsnit på halvdelen af stadionkapaciteten, så er der i hvert fald mulighed for forbedringer.

Michael Laudrup har selv mødt Kasi, men ikke diskuteret den slags med ham og ærligt talt, ser den danske legende heller ikke det som hans opgave.

- Jeg har mødt ham et par gange. Han har et hus og båd og biler her på øen. Jeg skal ikke kunne sige, om klubben har snakket med ham. Jeg er træner her. Jeg er ikke med til at finde nogle investorer og absolut heller ikke til møderne, hvor den slags bliver diskuteret, fastslår Michael Laudrup, men holder altså all døre åbne i sin søgen efter en skilling eller to til klubben.