Malaga tabte endnu en gang

Et sent mål for Aduriz sørgede for en smal sejr til Valencia over Malaga uden danskere i truppen.

Det blev til endnu et nederlag for Malaga, da de gæstede Mestalla lørdag aften, men kampen var ikke uden positive tegn for det efterhånden stærkt oprustede bundhold og jeg tør godt spå, at Malaga ikke kommer i fare, når slutningen af denne sæson nærmer sig.

Desværre var Mtiliga og Stadsgaard ikke til at få øje på, men de skal nok få chancer, for Malagas defensiv ser stadig ikke alt for godt ud. Især de to midterforsvarere havde en skidt kamp; Helder Rosario så rødt og nyindkøbte Martin Demichelis spillede en rædselsfuld kamp.

De positive ting skulle derimod findes i den anden ende. Malaga fik endelig gang i angriberen Rondon, som nettede allerede efter 10 minutter og også gjorde det til 2-1 efter en halv time og Juan Matas udligning på straffe.

Efter pausen tog Valencia teten og scorede først til 2-2 ved Soldado, før en fremragende Ever Banega hamrede Los Che i front. Noget ufortjent fik Julio Baptista udlignet for Malaga, men i det sidste minut hev Valencia alligevel alle 3 point, da Soldados aflevering fandt Aduriz, der sikrede Valencia avancement til tredjepladsen i ligaen.