La Liga

Medie: Arsenal har prissat Fabregas

Arsenal sælger Cesc Fabregas til Barcelona, hvis den spanske klub betaler 400 millioner kroner. Det skriver goal.com.

Barcelona har gang på gang på gang haft snøren ude efter Cesc Fabregas, men hver gang har Arsenal afvist enhver form for tilnærmelser fra den catalanske storklub. Men måske er der alligevel et lille håb forude for dem, der gerne vil se Fabregas tilbage i sin barndomsklub.

Goal.com UK erfarer nemlig, at spanieren nu har fået påklistret et prisskilt, der, hvis Barcelona indvilliger i at betale det, kan sende Fabragas tilbage til spansk fodbold. Men det er altså ikke småpenge, der snakkes om. Barcelona skal punge ud med godt 400 millioner kroner, hvis Fabregas skal lokkes fra Arsenal.

- Arsenal er en sælgende klub, og alle spillere har en pris. De spændte ben for et skifte forrige sommer, da klubben ikke mente, at buddet var godt nok, men Arsenal er villige til at lade ham gå, hvis de modtager et bud, der står mål med hans værdi. Dette er nok i omegnen af 400 millioner kroner, siger en kilde tæt på Arsenals bestyrelse til Goal.com UK.

Barcelona-direktør, Sandro Rossel, skulle allerede have ført de indledende samtaler med Arsenal, og kemien mellem de to klubber skulle angiveligt være langt bedre, end da Rossels forgænger, Juan Laporta, stod for kontakten.

Helt sikkert er det dog, at Arsenal under hele forhandlingsperioden vil sidde med de bedste kort på hånden, da Cesc Fabregas har hele fire år tilbage af sin kontrakt med London-klubben.