• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

- Messi følte sig snydt af Piqué

Foto: Getty Images

Lionel Messi og Gerard Piqué er ikke de bedste venner for tiden, lyder det nu fra en spansk journalist.

Af Lars Gram-Hanssen

Lionel Messi og Gerard Piqué var holdkammerater i FC Barcelona i 13 år, men de to stjerner er tilsyneladende ikke perlevenner i disse dage. 

Sådan lyder det fra den spanske journalist Lluís Canut, der i tv-programmet Esport3 har fortalt om episoden, der angiveligt har gjort Messi irriteret på Piqué. Forsvarsspilleren deltog ikke, da Messi for et par dage siden var i Barcelona for at fejre Xavis fødselsdag sammen med Sergio Busquets og Jordi Alba. 

- Piqué er ikke en del af Messis inderkreds i truppen. Den inderkreds består af dem, der var med til middagen. Forholdet [mellem Messi og Piqué, red.] er gået ned ad bakke, som jeg har forstået det, efter Piqués seneste kontraktfornyelse, hvor han gik ned i løn. Dette sårede Messi, og han følte sig skuffet. Jeg vil ikke bruge ordet forrådt, men ja, han følte sig snydt af Piqué, fordi han ikke gjorde det [gik ned i løn, red.] før Messi var ude af Barça. Og Messi fortolker det som, at Piqué kunne have gjort det før, i et forsøg på at undgå Messis exit, lød det således, ifølge avisen Mundo Deportivo, fra Canut i Esport3.

Lionel Messi forlod FC Barcelona i begyndelsen af august, da den catalanske klub ikke kunne tilbyde argentineren en ny kontrakt, på grund af La Ligas lønloft-regel. Få dage senere kom det frem, at Gerard Piqué havde accepteret at gå ned i løn, så FC Barcelona kunne registrere Memphis Depay.