La Liga

Messi: Jeg er ikke nummer et

Barcelonas argentinske fodboldmagiker Lionel Messi er favorit til at løbe med FIFAs kåring som verdens bedste fodboldspiller i 2009 senere i aften. Selv afviser Messi at være noget særligt

Den lille offensivspiller Lionel Messi er ikke til at komme udenom, når verdens bedste fodboldspillere skal kåres. Hovedpersonen selv er dog yderst beskeden, og mener ikke selv, han er verdens bedste.

"Nej, jeg er ikke verdens konge nu, og jeg er heller ikke nummer et. Jeg tror ikke på den slags. Jeg er den samme som jeg altid har været, jeg har bare været heldig at spille på et fantastisk hold. Jeg er ikke den bedste i verden - det er Barcelona," lyder det fra Messi, der sammen med holdkammeraterne har vundet ikke færre end seks titler i 2009.

Messi, der tidligere på året vandt den franske Ballon d'Or, vil dog stadig glæde sig meget, hvis han skulle gå hen og vinde titlen i aften.

Selvfølgelig er det glædeligt at mod­tage personlig hyldest. Det har været et historisk år for Barcelona og for mig, men det er takket være det hårde arbejde fra alle," siger Messi.

Messis største konkurrenter til titlen i aften er Real Madrids Kaka og Christiano Ronaldo, samt holdkammeraterne Iniesta og Xavi