La Liga

Præsident revser Ronaldo

Málaga-præsident Fernando Sanz er utilfreds med, at hans spiller Patrick Mtiliga fik et "brutalt slag" over næsen af Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo er selv meget utrilfreds med, at han fik rødt kort for albuen mod Patrick Mtiliga i søndag aftens 2-0-sejr, men han har ikke noget at komme efter, mener Mtiligas chef, præsident Fernando Sanz.

- Realiteten er, at der en næse brækket, og vi måtte foretage en udskiftning, som ikke var taktisk. Det måtte vi gøre på grund af den episode, siger Sanz til spanske medier.

- Jeg går ud fra, at han ikke ønskede at give den albue, men han svinger med armene to gange, så han rammer, og da han rammer, bliver næsen ødelagt.

- Jeg er sikker på, at han ikke ønskede at give den albue, men træfningen er brutal, og udvisningen er klar.

- Ronaldo er nok ikke bevidst om det, men det han skulle have gjort var at gå fra banen og bede ham (Mtiliga) om en undskyldning for at have ødelagt hans næse i stedet for at hæve armene og protestere.

Mens danske Mtiliga altså måtte fra banen før tid, blev Cristiano Ronaldo både helt og skurk, da han inden sin udvisning nåede at score Real Madrids to mål.