La Liga

Real-fans tror på Barcelona

Over 80 procent af læserne på Marca tror på Barca-mesterskab.

Madrid-sportsavisen Marca lægger som regel ikke skjul på, at den holder med Real Madrid i rivaliseringen mellem hovedstadsklubben og FC Barcelona.

Men efter søndagens 0-1 nederlag til Osasuna er Jose Mourinhos mandskab syv point efter FC Barcelona i kampen om det spanske mesterskab, og det har i dag skabt udbredt mismod blandt læserne på den spanske sportsavis.

Således har over 80 procent af avisen læsere (i skrivende stund 82,3 procent) svaret 'ja' til spørgsmålet om, hvorvidt ligaen er afgjort til FC Barcelonas fordel efter Real Madrids Osasuna-nederlag.

Se afstemningen ved at klikke her

FC Barcelonas syvpoints forspring ville i de fleste ligaer ikke bliver betragtet som en umulig udfordring for et forfølgerhold. Men i sidste sæson smed Real Madrid kun seks point mere i La Liga, end holdet har gjort i denne sæson efter 21 spillerunder, og i sidste sæson var pointhøsten ensbetydende med en andenplads, tre point efter FC Barcelona, der hentede 99 ud af 114 mulige point.

Real Madrids pointtab i denne sæson er alle faldet på udebane, hvor klubben har spillet uafgjort tre gange og tabt to opgør.

FC Barcelona har siden den uafgjorte kamp mod Michael Laudrups Mallorca 3. oktober vundet 15 kampe i træk.