La Liga

- Real kan ikke tabe to i træk

Real Madrid tabte onsdags med 3-2 hjemme til AC Milan i Champions League, men ifølge Real Madrids Mahamadou Diarra betyder det blot, at Real Madrid vinder over Sporting Gijon i aften.

- Et godt hold taber ikke to kampe på fire dage. Det vil være meget skidt for os, siger Mahamadou Diarra, og det kan han sådan set have ret i.

Mange har stillet spørgsmålstegn ved, om Florentino Perez og resten af Real Madrids ledelse gjorde nok for at sikre en stærk defensiv i stedet for blot at satse på offensive stjerner.
Disse spørgsmålene har hobet sig op, siden Real Madrid smed en 1-0-føring væk og tabte med 3-2 til AC Milan på Santiago Bernabeú, men Diarra har en forklaring.

- Et godt hold i Europa er altid et godt hold i Europa. Jeg tror ikke, at AC Milan pludselig er blevet bedre. Det er sandt, at de er en smule tabt i Serie A, men en duel mellem to så store hold er altid svær, siger Diarra, der også har gjort sig nogle taktiske overvejelser om nederlaget.

- I anden halvleg ændrede de deres midtbane, så Clarence Seedorf og Andrea Pirlo fik mere plads. Det blev afgørende, siger den 28-årige midtbanespiller, og man kan ikke andet end at give ham ret.

Andrea Pirlo stod nemlig bag den udlignende scoring, og Clarence Seedorf lavede et fantastisk oplæg til Alexandre Patos afgørende mål.

HUSK AT DU KAN FØLGE KAMPEN MELLEM SPORTING GIJON OG REAL MADRID LIVE - KLIK HER!