La Liga

Real Madrid-spillere forgyldes for trofæer

575.000 euro for at vinde Champions League. 360.000 euro for mesterskabet. Det er bonussen til hver Real Madrid-spiller, hvis trofæerne kommer i land.

Penge får kloden til at dreje rundt, mener nogen. Også Real Madrid-præsident Florentino Perez, som nu stiller kæmpe bonusser på højkant for Real Madrids stjerner, hvis de henter trofæer hjem til Santiago Bernabéu.

Det er ikke muligt at gentage Barcelonas Triplete, da Real Madrid er slået ud af pokalturneringen Copa del Rey, men såvel mesterskabet som Champions League er stadig inden for rækkevidde.

Indtil videre sidder mange nok med en fornemmelse af, at Real Madrid-mandskabet lige mangler det sidste for at hente de to store trofæer i år, men måske kan en stor portion penge virke som gulerod for de allerede stenrige stjerner.

575.000 euro (cirka 4.312.500 kr.) pr. mand for at hjemføre Champions League-trofæet, og 360.000 euro (2.700.000 kr.) for at blive spansk mester. Sammenlagt lidt over syv milioner kroner til hvert hoved i truppen.

Det er disse beløb, præsident Florentino Perez i aftes forhandlede sig frem til sammen med de fire kaptajner i klubben (Iker Casillas, Raúl, Guti og Sergio Ramos).

Skulle Real Madrid vinde El Doblete, skal Real Madrid af med 20.570.000 euro i alt i bonus, altså 154.275.000 kroner.

Umiddelbart et kæmpebeløb, men har man sagt A, kan man måske lige så godt sige B. Sidste sommer købte Real Madrid nemlig spillere ind for cirka to milliarder kroner.