Valencia fik tæv

Der var byttet rundt på rollerne, da Zaragoza tog imod Valencia lørdag aften. Det endte med en afklapsning af Valencia.

Det har været en hård uge for Valencia. I midtugen røg man ud af Champions League til Schaolke 04, hvilket man skulle forsøge at rette op på lørdag aften ved at tage point med hjem til Valencia, da man mødte Zaragoza.

For i Zaragoza kæmper man for at undgå nedrykning, mens man i Valencia ligger i toppen og forsøger at spille sig til en plads i næste års Champions League.

Det forsøg led dog et alvorligt knæk, da Zaragoza ikke lige lagde sig ned på forhånd. For allerede efter fire minutters spil kunne Jiri Jarosik heade Zaragoza foran.

2-0 blev det også inden halvleg ved Ander, da han snød offsidefælden efter 41 minutters spil.

I anden halvleg var billedet det samme som i første halvleg. Og med to straffesparksscoringer så kunne Zaragoza sende Valencia hjem med et 4-0 nederlag.

Sejren gav lidt luft til Zaragoza, som nu er fire point over nedrykningsstregen.