Villarreal slog Sociedad

Villareal er nu på tredjepladsen efter en 2-1 sejr over Real Sociedad.

Hjemmekampen var ikke nogen ubetinget nem opgave for Villarreal, og efter en halv times spil kunne Mikel Aranburu heade gæsterne fra Real Sociedad foran. Men glæden blev kortvarig for Sociedad. 10 minutter efter kampens første scoring udnyttede Santiago Cazorla en fejl i Sociedad-forsvaret og kunne lægge bolden til rette for Giuseppe Rossi, som sendte bolden i mål med et venstrehug.

Anden halvleg startede ud med en gentagelse af udligningen til 1-1. Sociedad-forsvaret mistede igen bolden til en stærkt spillende Santiago Cazorla. Han kunne stikke en aflevering i dybden til Giuseppe Rossi, der elegant chipede bolden over keeper Claudio Bravo til stillingen 2-1.

Villareal pressede på til det sidste, men stillingen blev ved 2-1.

Sejren betyder, at Villarreal kan overtage tredjepladsen fra Valencia i den bedste spanske række.