Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Manchester United vil bruge 526 millioner på polak

Manchester United har ikke scoret forfærdeligt mange mål i denne sæson, og derfor overvejer Ole Gunnar Solskjær angiveligt at hente Napoli-angriberen Arkadiusz Milik.

Manchester United er interesseret i at hente Napoli-angriberen Arkadiusz Milik, som er vurderet til at koste 526 millioner kroner. Det skriver den engelske avis The Sun.

Den polske angriber forhandler i øjeblikket med Napoli om en forlængelse af sin kontrakt, som udløber næste år. Men ifølge The Sun er Ole Gunnar Solskjær altså klar til at slå til, hvis forhandlingerne mellem Milik og Napoli går i vasken.

Uskarp offensiv
Manchester Uniteds offensiv har ikke været decideret flyvende i denne sæson, og det er altså af denne årsag, at de røde djævle leder efter forstærkninger til frontkæden.

United har kun scoret 32 mål i 21 ligakampe i denne sæson, hvilket er færrest af alle hold i top-6. Manchester City har til sammenligning scoret 56 mål.

Marcus Rashford har stået for 12 af Uniteds Premier League-mål, men den unge angriber kunne altså godt bruge en skarp angrebsmakker. Og det kan altså måske blive Arkadiusz Milik, der i denne sæson har nettet 10 gange for Napoli.

Italienerne hentede Milik i Ajax i 2016, hvor de betalte 239 millioner kroner for den polske angriber.