Video : Tipsbladet
Rygter

Ekspert: Klopp bør sælge Liverpool-stjerne til Real Madrid for 1,2 miliarder

Liverpool bliver nu opfordret til at acceptere et bud på minimum 1,2 milliarder, såfremt Real Madrid er klar til at lægge den slags penge for Sadio Mané til sommer.

Sadio Mané er på det seneste blevet kædet kraftigt sammen med et skifte til Santiago Bernabeu, efter en stor sæson, hvor senegaleseren har leveret 16 mål og 8 oplæg for Liverpool. 

Og iffølge ESPN-eksperten Shaka Hislop bør Jürgen Klopp slet ikke være afvisende, hvis Real Madrid kommer kaldende til sommer. 

- Jeg synes, de skulle sige ja til 1,2 milliarder. Og hør, hvis man betaler 1,2 milliarder for Sadio Mané, så er det god business. Jeg synes han er en utrolig fodboldspiller, og man kan godt forstå, at klubber som Real Madrid er interesserede, og man kan også godt forstå, at Liverpool derfor kædes sammen med Timo Werner, siger Shaka Hislop til ESPN. 

- Jeg mener stadig, at Real Madrid er det største navn, i forhold til, hvilke hold spillere gerne vil spille for. Jeg ved godt, at Real Madrid ikke er det samme Real Madrid som for to år siden, men de har stadig den tiltrækningskraft.