• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Victor Risager

Rygtebørsen: Falleret stjerne smides på porten

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Victor Risager

Dele Alli fra Tottenham til Newcastle
Note: Tottenham vil give Dele Alli tilladelse til at forlade klubben til januar efter seks års tjeneste. Han har blot spillet en enkelt kamp, siden han blev flået ud i pausen i nederlaget til Arsenal til september, og nyrige Newcastle er klar til at slå kløerne i ham. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Athletic

Eden Hazard fra Real Madrid til Chelsea eller Newcastle
Note:
Tålmodigheden fra Real Madrids side er angiveligt sluppet op, og den spanske storklub vil af med belgieren for at frigøre midler til andre store spillerkøb. Real Madrid har angiveligt tilbudt Hazard til flere Premier League-klubber, og to af dem er Chelsea og Newcastle.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Victor Osimhen fra Napoli til Bayern München
Note: Den tyske klubs interesse for Osimhen skulle være blevet konkret efter Osimhens flotte sæsonstart, hvor han har scoret ni gange i 11 kampe. Bayern München skal dog forvente at slippe minimum 740 millioner kroner for ham. Napoli vil have mere, og de vil være åbne for en handel, hvis Bayern byder 900 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Xavi bliver ny FC Barcelona-træner
Note: Barcelona-legenden er i førersædet til at blive ny FC Barcelona-træner efter fyringen af Ronald Koeman. Han har mødtes med sin klub Al-Sadd og udtryk, at han vil til Barcelona. Klubben har givet ham lov, hvis Barcelona køber ham fri. Al-Sadd vil dog beholde Xavi til efter den 3. november.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Paul Pogba forlader Manchester United
Note
: Manchester United skal have accepteret, at det bliver umuligt at forlænge aftalen med Paul Pogba. De er derfor klar til at miste franskmanden på en fri transfer efter den indeværende sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Raphinha fra Leeds til PSG
Note
: Raphinha har været en stor succes i Leeds United, og det kan kaste et stort skifte af sig. Han er nu rygtet på vej til PSG; efter at han også har fået succes på det brasilianske landshold.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: TeamTalk

Callum Hudson-Odoi, Timo Werner eller Christian Pulisic fra Chelsea til Dortmund
Note
: Dortmund kan miste Erling Braut Haaland til sommer, og de lurer på at hente en offensiv forstærkning i Chelsea. Her er både Callum Hudson-Odoi, Timo Werner og Christian Pulisic på blokken, og Dortmund vil gerne have én af dem.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TeamTalk

Thiago Silva fra Chelsea til Fluminense
Note
: Chelsea kan miste en håndfuld forsvarsspillere efter sæsonen. Antonio Rudiger, Andreas Christensen og Thiago Silva har nemlig kontraktudløb. Sidstnævnte er efter sigende et varmt emne i Fluminense, der vil lokke den 37-årige stopper hjem til Brasilien.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercatoweb

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020