• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Avis: Stor engelsk stjerne vrages til EM

Foto: Getty Images

Gareth Southgate skal offentliggøre sin EM-trup indenfor de næste to uger, og ifølge The Athletic pønser den engelske landstræner på at foretage en kontroversiel beslutning.

Af clbold.dk

Trent Alexander-Arnold er en profil på Jürgen Klopps Liverpool-mandskab, men den 22-årige højre back ser ud til at misse sommerens EM-slutrunde. 

Således skriver The Athletic, at Gareth Southgate ser ud til at tage foretage en kontroversiel beslutning, når den engelske landstræner skal offentliggøre sin EM-trup indenfor de næste to uger. 

Defensive mangler
Trent Alexander-Arnold blev vraget fra Gareth Southgates trup, da England i marts spillede tre VM-kvalifikationskampe, hvilket medførte voldsom kritik. Ifølge The Athletic er det dog tilsyneladende ikke en kritik, som Southgate har taget til sig. 

The Athletic skriver således, at Gareth Southgate i udpræget grad prioriterer backer med stærke defensive kvaliteter, og den prioritering er således ikke ideel for Alexander-Arnold, der i Liverpool primært lever på sine offensive kvaliteter. 

Ifølge The Athletic tyder meget således på, at Southgate kommer til at udtage Kyle Walker, Kieran Trippier og Reece James, og dermed bliver der næppe plads til Trent Alexander-Arnold. Liverpool-stjernens chancer er dog blevet en smule større, efter at det blev besluttet, at EM-deltagerne må udtage 26 spillere i stedet for 23.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020