Video : Tipsbladet
Rygter

Tirsdagens rygtebørs: Premier League-klub vil skifte manageren

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Christian Eriksen fra Tottenham til Real Madrid eller Juventus
Note: Real Madrid og Juventus vil begge indlede forhandlinger med danske Christian Eriksen i januar med henblik på at hente midtbanespilleren på en fri transfer til sommer, hvor hans kontrakt med Tottenham udløber.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Corriere dello Sport

Sean Dyche eller Chris Hughton til West Ham
Note: Manuel Pellegrini har holdt krisesamtaler med ledelsen i West Ham efter nogle dårlige måneder i Premier League. London-klubben overvejer angiveligt at udskifte Pellegrini med enten Burnley-manager Sean Dyche eller den tidligere Brighton-manager, Chris Hughton.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Rhian Brewster fra Liverpool til Crystal Palace (lejeaftale)
Note: Aston Villa har givet udtryk for, at de gerne vil leje Rhian Brewster i Liverpool, men Meyserside-klubben skulle have besluttet sig for, at den unge angriber sendes til Crystal Palace på en lejeaftale.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Express

Læs også:Tottenham-profil om Mourinho: Jeg vil vinde trofæer

Youcef Atal fra OGC Nice til Chelsea
Note: Kasper Dolbergs 23-årige holdkammerat i Nice, Youcef Atal, er blevet rygtet til Chelsea, og nu har backen udtalt, at han gerne vil spille for en "stor klub."
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Canal Plus

Chris Wilder fra Sheffield United til West Ham United
Note: West Ham er angiveligt interesserede i at gøre den nuværende Sheffield United-manager til klubbens næste cheftræner, hvis man beslutter sig for at fyre Manuel Pellegrini. Wilder har angiveligt imponeret London-klubben med sine bedrifter med Sheffield-holdet i denne sæson. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror

Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang til at forlade Arsenal, hvis Emery bliver
Note: De to Arsenal-stjerner er begge afventende med at forlænge deres kontrakter, da de angiveligt vil vente og se, om Unai Emery bliver fyret. Skulle det ikke ske, er der eftersigende ingen af de to, som har lyst til at forlænge aftalen med Arsenal. Ifølge Goal vil begge spillere kræve et skifte væk fra klubben, hvis den spanske træner forbliver i spidsen for holdet. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Læs også:Emery forstår Arsenal-fansenes vrede

Ezequiel Barca fra Atlanta United til Sporting
Note: Sporting lurer eftersigende på den unge argentiner, som de har udset til at være Bruno Fernandes erstatning, når de på et tidspunkt sælger ham. 20-årige Barco har både vist sig frem i MLS, men også ved sommerens U20 VM.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Record

Kristoffer Ajer fra Celtic til Leicester City
Note:
Den norske stopper er angiveligt på blokken i Leicester, der i øjeblikket ligger på andenpladsen i Premier League. 21-årige Ajer har været en stabil klippe for Celtic i denne sæson, og det har altså vakt opsigt hos Premier League-klubben, der overvejer at hente ham i vinterens transfervindue. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: 90min

Læs også:Mourinho har snakket fremtid med Eriksen: Det bliver mellem os - og Amazon

Læs også:Fyring er kun spørgsmål om tid: Arsenal-spillere har mistet troen

Læs også:Fik konstateret kræft for et år siden: Ung stopper er udtaget til United-trup