Superliga

Absalonsen forlænger med OB

OB har skrevet en ny kontrakt med landsholdsspiller og profil Johan Absalonsen, der nu kan fokusere på SAS Liga og pokalturnering.

OB forlænger med Johan Absalonsen

OB og Johan Absalonsen har onsdag underskrevet en ny kontrakt, som løber frem til 31. december 2010.

- Jeg er utrolig tilfreds med denne aftale. Johan Absalonsen har udviklet sig imponerende i Odense Boldklub, og det glæder mig, at han fortsat har lyst til at være en del af vores udvikling. Vi har store ambitioner, og dem deler Johan Absalonsen, siger direktør Kim Brink i en pressemeddelelse.

- Med dagens forlængelse er en vigtig brik faldet på plads. Vi arbejder hele tiden på at styrke truppen, og denne forlængelse er bestemt en styrkelse af Odense Boldklub. Johan Absalonsen har spillet på et meget højt niveau, og jeg tror, at han kan fortsætte sin udvikling hos os.

Læs også: Absalonsen: Det er Brinks fortjeneste

Johan Absalonsen har ellers været jagtet af flere klubber fra blandt andet Bundesligaen, men i første omgang har lysten til at være med til at forsøge at vinde pokaler til OB været for stor til at forlade Fyn.

- Vores store succes og muligheder i SAS Ligaen og pokalturneringen har været afgørende for min beslutning. Det er et meget fint punktum på et personlig godt efterår, siger Johan Absalonsen.

- Jeg vil også gerne rose klubben for dens tålmodighed. Jeg har tænkt længe over beslutningen, men det er den rigtige for mig, og det bliver rart at kunne koncentrere sig udelukkende om fodbolden.

Læs også: OB-profil: Det hele fungerer

Med kontraktens korte varighed tyder alt i stedet på et sommersalg, så Johan Absalonsen kan bruge en eventuel deltagelse ved sommerens VM som udstillingsvindue, mens OB kan hive lidt penge ud af et salg.