Superliga

Agent: Stor interesse for Oscar Wendt

FC Københavns venstre back er ombejlet og kan blive skudt af i vinterens transfervindue.

Oscar Wendt har spillet stærkt i FC Københavns efterår, hvilket ikke gået ubemærket hen i det store Europa. Den svenske venstre back har på rygtebørsen været kædet sammen med en række udenlandske klubber, der har fulgt hans indsatser på banen, og venstre backen står som et af FC Københavns bedste salgsobjekter i vinterens transfervindue.

Klubber som Tottenham, HSV, Werder Bremen, Hoffenheim og PSV Eindhoven har alle været nævnt som yderst interesserede i svenskeren, og spillerens agent bekræfter at der er stor interesse.

-  En spiller som Oscar, der har vist et meget højt niveau, er der altid stor interesse for, siger spillerens agent, Martin Dahlin til tipsbladet.dk.

Læs også: Oscar Wendt bliver solgt i vinterpausen

Oscar Wendt forlængede i sommer sin kontrakt med FC København, så den løber frem til sommeren 2011, men alligevel kan der godt blive tale om et vintersalg for de danske mestre, der fattes penge oven på det katastrofale regnskab for få uger siden.

- Jeg kan kun sige, at der er interesse for en spiller med Oscars kvaliteter. Hvilke klubber det drejer sig om, kommenterer jeg aldrig på, siger Martin Dahlin.

Oscar Wendt har tidligere selv ytret ønske om at prøve talentet af i en større liga end den danske. Hans egen drøm går på en dag at spille i Premier League eller i den spanske liga. 

Læs også: Her er Sas Ligaens spiller-budgetter