Superliga

Allan Olesen: 2009 var et lorteår for mig

Randers FC's degraderede back Allan Olesen ser tilbage på et 2009, der bød på en degradering og ingen fodboldmæssige glæder.

I november sidste år blev højre backen Allan Olesen degraderet til Randers FC's U-trup. Grunden til degraderingen kom aldrig dengang frem i lyset, men her små to måneder efter vil Olesen stadig ikke uddybe årsagen til degraderingen.

- Jeg kan ikke sige så meget om, hvad er er sket. Jeg ville gerne have spillet mere, og det gav jeg udtryk for. Og så har jeg gjort nogle andre ting, som de ikke var helt tilfredse med. Nogle gange gør man nogle dumme ting, men jeg er ingen ballademager, og der er altså slet ikke tale om noget vildt overhovedet, siger Allan Olesen til tipsbladet.dk.

Olesens kontrakt med Randers løber frem til sommeren 2011, men den 27-årige back håber på at komme videre i det her transfervindue.

- Det har ikke været super fedt at være herovre, for mit ophold i Randers har aldrig været rigtig vellykket. 2009 har været et rigtigt lorteår for mig, men efter noget ferie ser jeg positivt på det igen. 2010 kan ikke blive værre end 2009. Jeg er åben for det hele, men der er ikke noget på bedding lige nu, siger Olesen.

Faktum er, at Allan Olesen starter op med U-truppen, mens Randers' førstehold starter træningen mandag.

- Det er nogle søde og rare spillere, der er i U-truppen, men det er ikke lige det niveau, jeg skal spille på. Det er hårdt, men jeg må bare lære af det. Nu forestiller jeg mig, at jeg kan blive lejet ud eller komme til en anden klub. Der er f.eks. mange gode 1. divisionsklubber på Sjælland, hvor jeg jo kommer fra, men det kan også være udlandet, siger han.

- Jeg skal finde et sted, hvor jeg kan spille hver gang. Og jeg tror ikke, at klubben vil stille sig i vejen for et skifte. Men jeg er lige kommet tilbage efter ferie på Sjælland, og jeg har ikke haft kontakt med nogen endnu. Vi må se, hvad der sker.