Superliga

Beckmann: Randers værre end Lyngby

Randersspilleren Mikkel Beckmann mener i princippet, at alle spillere i Randers FC burde fyres.

Den dybe krise i Randers FC har indtil videre ført til fyringen af træner-teamet med John "Faxe" Jensen i spidsen.

Ambitionen i den ambitiøse klub er gået fra inden sæsonen at lyde på en top-fem- placering til nu ude udelukkende at handle om overlevelse.

Mikkel Beckmann har gennem krisen ikke været blev for at i medierne at kritisere sin egen og holdkammeraternes indsats i pressen. Og dommen over de første måneder af sæsonen er hård.

- Det er det værste, jeg har været med til. Ikke en gang i Lyngby-tiden hvor vi også lå sidst, var det, som det har været nu, siger Mikkel Beckmann til Det Grønne Område og henviser til sæsonen 2007/08, hvor Lyngby efter 11 runder var placeret i bunde af ligaen men dog både havde prøvet at vinde og stod med seks point.

Kantspilleren understreger, at han og de andre spillere hele vejen gennem krisen har bakket op om John "Faxe"Jensen og trænerteamet med Henrik Larsen og Flemming Povlsen og forsøger ikke at løbe fra ansvaret.

- Vi har klart det største ansvar. Vores job er at score mål. Men det er selvfølgelig lidt nemmere at fyre dem. I virkeligheden burde vi jo alle sammen fyres, siger Mikkel Beckmann.
Ove Christensen bliver nu manden, der skal forsøge at hale Randers ud af suppedasen. Første skridt skal tages 18.oktober, når Randers gæster AaB.