Superliga

BIF-anfører: Kritikken er ok

Brøndbys anfører Max von Schlebrügge nyder det konstante pres, der følger med, når man er spiller i Brøndby.

Brøndby kan med en sejr over OB skyde sig selv nærmere den absolutte top i SAS Ligaen, mens et nederlag vil skabe et hul til topholdet fra Fyn på otte point.

Derfor er der maksimalt pres på Brøndby inden søndagens kamå oven på en sæson, hvor der har været masser af kritik af spillet på banen, og antydninger om internt splid i truppen.

- Vi spillere og Kent Nielsen har fået en del kritik. Noget af det er OK.
Vi spiller i Danmarks mest populære klub, og der vil altid være folk,
der bedømmer os ud fra nogle meget store forventninger. Det er noget af
dét, der er fedt ved at spille i Brøndby, siger Brøndbys anfører Max von Schlebrügge til klubbens hjemmeside.

- Omvendt er der en masse kritik, der ikke er saglig eller retfærdig. Der
er rigtig mange positive ting, vi alle skal huske på, og vi er altså
kun et enkelt point efter de andre guldkandidater fra FCK og på søndag
forhåbentlig kun to point fra OB.

- Organisationen er noget, trænerne og spillerne har brugt meget tid på. Det har også kunne ses på banen, hvor vi i udekampene mod FCN og i Aalborg arbejdede stenhårdt og fik lukket stort set helt af.

Det er dét arbejde, vi har fokuseret på at fortsætte i den defensive del af spillet, og det skal fungere lige så godt mod OB som i de forrige kampe. Kan vi få det til at fungere, vil vi også kunne vinde kampen, lyder det fra svenskeren.

Han understreger, at han i Brøndby-trøjen har været med til at spille mod OB fem gange og kun tabt en gang. Et tal, han ikke regner med vokser efter søndagens kamp på Brøndby Stadion.

Jeg selv spillet fem kampe mod OB og har kun været med til at tabe en enkelt. Jeg regner ikke med, at det tal bliver større i weekenden!

Vi spillere og Kent Nielsen har fået en del kritik. Noget af det er OK. Vi spiller i Danmarks mest populære klub, og der vil altid være folk, der bedømmer os ud fra nogle meget store forventninger. Det er noget af dét, der er fedt ved at spille i Brøndby!

Omvendt er der en masse kritik, der ikke er saglig eller retfærdig. Der er rigtig mange positive ting, vi alle skal huske på, og vi er altså kun et enkelt point efter de andre guldkandidater fra FCK og på søndag forhåbentlig kun to point fra OB.