Superliga

Borring: Træls at se landsholdet fra sofaen

FC Midtjyllands Jonas Borring drømmer stadig om VM, men i første omgang er målsætningen en tur med ligalandsholdet.

Jonas Borring har spillet godt på det seneste og været med til at vende FC Midtjyllands dårlige sæsonstart til en stime med flere gode resultater. Alligvel var han ikke med på det seneste landshold, og det ærgrer ham.

- Selvfølgelig vil man gerne på landsholdet, og jeg håber hver gang, at mit navn bliver nævnt i forbindelse med udtagelsen. Men jeg ved også godt, at i starten af sæsonen har mit spil ikke været til at jeg skulle være med. Jeg havde håbet at være med denne gang, fordi jeg har gjort det godt i den seneste tid, siger Jonas Borring til tipsbladet.dk.

Den lange fynbo håber i stedet at gøre sig gældende i Morten Olsens næste trup.

- Ligalandsholdet er stadig en drøm for mig, og jeg vil gerne slutte ordentligt af i de sidste kampe, så jeg kan komme med på ligalandsholdet. Kommer man med der, har man en god mulighed for at vise sig frem for landstræneren, siger Borring, der også drømmer om VM.

- Der er rigtig mange, der drømmer om det, og det gør jeg selvfølgelig også. Det kunne være lækkert at komme med til det, men det er vigtigt, at man ikke tænker for meget over det. Jeg har fuld fokus på at gøre det godt i Midtjylland, og gør jeg det, så har jeg en god chance for at komme med, lyder det fra Jonas Borring.

Han spillede en håndfuld kampe for landsholdet sidste efterår, men det er ikke blevet til nogle minutter i denne sæson.

- Jeg var med i den første halvdel af kvalifikationen, men har ikke været med i anden halvdel. Jeg føler, at jeg har en andel i kvalifikationen, men det har da været træls at sidde hjemme på sofaen og se kampene, fordi man hellere ville spille. Men der er både op og nedture, og i starten af sæsonen havde jeg en nedtur, der gjorde, at jeg ikke er kommet med, siger Jonas Borring til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Vraget Simon Poulsen er skuffet

LÆS OGSÅ: Borring vil forlade FCM til sommer