Superliga

Brøndby ser på Djemba-Djemba-klon

Tipsbladet.dk erfarer, at Brøndby ser nærmere på Dynamo Zagrebs defensive midtbanespiller Mathias Chago. Den camerounsk-fødte spiller skulle minde om OB's Eric Djemba-Djemba.

Brøndby har manglet en rigtig hardhitter på midtbanen. Tidligere på ugen lejede klubben Remco Van der Schaaf, men til sommer kan der meget vel være en ny spiller på Brøndbys defensive midtbane. Klubben skulle angiveligt være interesserede i 26-årige Mathias Chago, der er ejet af Dynamo Zagreb.

- Hvis alt går vel, har vi en spiller, som ligner Eric Djemba-Djemba, der måske skal til Brøndby. Brøndby viser interesse for ham og vil se ham an det næste halve år, hvor han er på lejekontrakt i i Istra, siger spilleragenten Sylvain Honnang til tipsbladet.dk, og fortsætter:

- Han er en enormt talentfuld fyr, som har nogle af de samme kvaliteter som Eric Djemba-Djemba. Hvis han kommer til Danmark, vil han få stor indvirkning på den danske liga, men der er også andre interesserede bl.a. fra Frankrig, hvor Monaco følger ham, fortæller agenten.

Skiftet kommer ikke i stand denne vinter, da Chago mandag skrev under på en lejeaftale med Istra 1961 fra bunden af den kroatiske liga, der gælder for det næste halve år. Camerouneren har ikke fået meget spilletid i Zagreb i år, hvor han er på kontrakt til 2011. Derfor kan et skifte til Danmark komme på tale, når lejekontrakten med Istra udløber.

Mathias Chago er født i Cameroun, men har spillet i Kroatien siden 2002 - først for Matalec Osijek og siden Dynamo Zagreb. Chago fik sidste år sin debut for det camerounske landshold, og han håber, at lejeaftalen med Istra kan sende ham til VM og derefter videre i karrieren.

- Chago vil gerne med til VM, og han skal have noget spilletid. Derfor er han blevet lejet ud til Istra, og så må vi se, hvor han skal hen til sommer, siger Honnang.