Superliga

Curth: Manglende mål betyder mere for jer

Jeppe Curth tænker ikke over de manglende scoringer. Han er blevet kantspiller, lyder forklaringen.

Det er i sandhed gået nedad for Jeppe Curth. Siden han vandt topscorerprisen i 2008, er det kun blevet til seks træffere i SAS Ligaen, og i dette efterår har AaB kun lavet 20 mål. Men det er der en simpel forklaring på.

- Jeg har ikke rigtig spillet angriber. Jeg er mere blevet brugt på kanten, og der har jeg til gengæld lavet mange assists. Så det betyder nok mere for jer, end det gør for mig, siger Jeppe Curth til tipsbladet.dk.

- Vi har slet ikke fundet vores spil i efteråret. Vi kreerer ikke nok chancer, og det skal der til, hvis man skal score mål. Og jeg vil da gerne score nogle flere.

I vinterpausen har AaB forstærket sig med den amerikanske spiller Chris Rolfe. I går spillede han sin først kamp, da AaB vandt 1-0 i en træningskamp over Randers. Rolfe startede inde som angriber.

- Chris Rolfe er hurtig og god teknisk. Jeg tror, han bliver rigtig god for os i foråret. Han er angriber men har også spillet kant i USA, så det kan da være, at det åbner op for mig i angrebet, siger Jeppe Curth til tipsbladet.dk.

Jeppe Curth har spillet i alt 127 ligakampe for AaB med 37 mål til følje.