Superliga

Direktør tager ansvar for Randers-kollaps

Randers FC ligger til nedrykning og er efter weekendens nederlag til FCM sikre på at overvintre under stregen. RFC-direktør Jacob Nielsen tager ansvaret for nedturen.

Hvis man var overtroisk, kunne man mistænke John 'Faxe' Jensen og Jacob Nielsen for at have sendt Randers-truppen på stroppeture under dusinvis af stiger, forbi horder af sorte katte og for at have spildt hele bøtter af salt under holdets træningsopstart i sommer.

I hvert fald er alt gået galt for Randers FC, der har fyret John 'Faxe', lavet sidste-øjeblikskøb uden større effekt og set adskillige nyindkøbte profiler præstere langt under forventet niveau samtidig med at hidtidige profiler som Kevin Stuhr-Ellegaard, Marc Nygaard og Kenneth Møller Pedersen ikke har været i stand til at få gang i holdet.

LÆS OGSÅ: Randers har brugt alle muligheder

Bag den sportslige afdeling står Randers' unge direktør Jacob Nielsen, og han erkender, at han har en stor del af ansvaret for nedturen og de fejl, der har sendt Randers langt under stregen.

- Jeg føler absolut et stort ansvar for den situation, vi er i. Det er primært mit ansvar, at det er gået galt, siger Jacob Nielsen til Tipsbladet.

- Jeg har tænkt ekstremt meget over de beslutninger, vi har truffet. Det er helt tydeligt, at de ikke alle har været i orden. Det nytter ikke, at jeg lyver for mig selv og siger, at vi ikke selv er skyld i det her. Der er truffet nogle beslutninger, som ikke har været rigtige. Og der er mange af dem. Det er vigtigt for mig, også personligt, at jeg evaluerer på dem. Du får mig ikke til at sige, hvilke beslutninger, jeg fortryder, men der er helt klart beslutninger, jeg ikke ville have truffet, hvis jeg havde vidst, at det ville ende sådan her. Det tænker jeg meget på. Det er en meget vigtig proces, ellers kan du tage de forkerte beslutninger igen. Det er noget, vi bruger meget tid på at snakke om internt, siger Jacob Nielsen.

Randrusianerne skal efter landsholdspausen besøge FC København i Parken med fire point på kontoen efter 15 runder.