Superliga

Djemba-Djemba tæt på italiensk skifte

Italiensk storklub bød på OB’s midtbanemotor Eric Djemba-Djemba i slutningen af transfervinduet.

Klubben var stor nok, og det var prisen egentlig også, men alligevel er Eric Djemba-Djemba stadig at finde i OB efter januars transfervindue.

Efter flere års fodboldnedtur, der kulminerede i Qatar har OB’s Eric Djemba-Djemba i løbet af det sidste halvandet år for alvor fået spillet sig tilbage i spotlyset hos nogle af de større klubber fra udlandet.

Han var derfor sammen med holdkammeraten Peter Utaka de mest eftertragtede herrer i OB-truppen i det seneste transfervindue. Men selv om der både var bud efter begge, så valgte OB altså at beholde de to profiler.

- Jeg havde troet, at der var en god chance for, at jeg skulle væk, fortæller Djemba-Djemba til tipsbladet.dk

- Der var en god klub, der henvendte sig fra Italien, men OB kunne ikke blive enige med dem. OB var egentlig tilfreds med prisen, men de ville have noget sikkerhed. Både i forhold til faktisk at få pengene fra Italien, men også i forhold til at have nok tid til at erstatte mig. Der var ikke tid nok til at finde en spiller med mine kvaliteter til en billig pris.

Læs også: Landstræner åbner for Djemba-Djembas VM-chance

Djemba-Djemba har tidligere ifølge footballpress.net været et varmt navn i Lazio, som i januars transfervindue var på jagt efter en central midtbanespiller, hvorfor de også bød på AGF’s Jacob Poulsen. Men selvom Djemba-Djemba ikke lægger skjul på, at han gerne vil til en større klub uden for Danmarks grænser, så er han ikke utilfreds med OB’s afslag på et salg.

- Det var i de sidste dage af transfervinduet, så jeg synes, det var fair af OB, at de ikke ville slippe mig. Klubben har altid været ærlig overfor mig, og de respekterer altid alle deres spillere, og de er gået langt for at få bragt min karriere på sporet igen, fortæller en motiveret Djemba-Djemba, der trods solide præstationer i OB ikke er kommet i landsholdsvarmen hos Cameroun, der som bekendt er i pulje med Danmark ved VM. Men han glæder sig dog til at skyde sæsonen i gang igen og målet er krystalklart, siger Djemba-Djemba til tipsbladet.dk.

- Vi skal vinde mesterskabet, pokalen og så skal jeg skrive kontrakt med en stor klub efter sommerferien. VM er en bonus. Hvis det kommer så fint, men de andre ting er hovedprioriteterne.

Læs også: Legendernes tid: OB er svag mesterskabsfavorit

OB spiller SAS Ligaens første kamp i foråret den 6. marts i Herning mod FC Midtjylland.