Superliga

Eks-Ulv imponeret over Kjærs attiude

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Christian Traoré lagde i sin FC Midtjylland-tid mærke til den unge akademispiller Simon Kjær, der skilte sig ud fra de andre talenter.

Som ungt talent i FC Midtjylland var Simon Kjær i hård konkurrence med flere andre dygtige ungdomsspillere, herunder den et år ældre Winston Reid, der fik debut på midtjydernes førstehold længe før Kjær.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Christian Traoré, der i dag er på kontrakt i Hammarby, spillede og trænede med den nuværende Palermo-spiller, og allerede dengang kunne Traoré se, at der var noget specielt ved den unge knægt fra Horsens-egnen.

- Vi spillede nogle reservekampe sammen, og han trænede nogle gange med førsteholdet. Han spillede på samme måde, som han gør nu. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at han kunne blive til noget. Ikke at jeg tænkte, at han et par senere ville være landsholdsspiller, og at de allerstørste klubber ville have ham. Men havde noget, ikke så mange spillere har. Det er flot, som det er gået. Det er godt, hårdt arbejde, siger Christian Traoré til Tipsbladet.

- Jeg lagde mærke til ham i forhold til andre unge spillere, som jeg i dag ikke rigtig ville kunne huske. Ham kan jeg huske i reserveholdskampe, som man altså godt kan glemme. Han havde en hårdhed, jeg lagde mærke til. Han var ikke særlig gammel. I dueller. I at tage for sig. Normalt med spillere i den alder ser man ikke det kropssprog og den attitude. Det var meget flot. Han går ind for at vinde, og det viste han i sit kropssprog. Han vandt nærkampene, var god med bolden. Det er flot at nå så langt, så hurtigt. Det er der ikke mange, der havde spået, siger Christian Traoré.

- Winston Reid var jeg også imponeret over. Han var stor, så han vandt mange dueller. Det var to, hvor man tænkte, at de kunne nå langt. Og det kan Winston stadig nå. Simon er allerede et godt stykke, fortsætter Christian Traoré.