Superliga

Erik Rasmussen har ikke hørt fra Rosenborg

AGF-træner Erik Rasmussen bliver sat i forbindelse med jobbet i den norske storklub Rosenborg, men har ikke selv hørt noget om interessen.

Den norske storklub Rosenborg skal snart ud at finde en ny træner.

Nuværende succestræner Erik Hamrén skal bijobbe som svensk landstræner, inden han tiltræder stillingen hos det svenske fodboldforbund fuldt ud til september næste år.

Derfor er Rosenborg allerede nu gået på udkig efter afløseren, og han kan - ligesom sidst da Rosenborg hentede Hamrén i AaB - komme fra den danske SAS Liga.

Et af emnerne er ifølge Trondheim-avisen Adresseavisen AGF's træner Erik Rasmussen, som dog ikke selv kender til nordmændenes interesse.

- Jeg har ikke hørt noget fra Rosenborg. Jeg er vildt glad for mit arbejde i AGF, og jeg regner bestemt med mindst at fuldføre min kontrakt her i klubben, siger Erik Rasmussen til spn.dk.

Erik Rasmussens aftale med AGF løber frem til sommeren 2011, og han indrømmer at være lidt smigret over at være sat i forbindelse med den flerfoldige Champions League-deltager.

- Jeg er smigret over, at blive sat i forbindelse med en af de største nordiske klubber. Men jeg har ikke hørt noget, siger Erik Rasmussen.

Kandidatlisten i Rosenborg tæller også OB's Lars Olsen, Sveriges tidligere landstræner Lars Lagerbäck og norske Åge Hareide, som nu er i svenske Örgryte.