Superliga

Farnerud kritiserer Kent Nielsen

Alexander Farnerud er utilfreds med højrekanten og for mange bænketjanser.

Svenske Alexander Farnerud blev hentet til Brøndby som en stor profil. Han er SAS Ligaens løntungeste spiller, og alligevel er han ikke altid blandt Kent Nielsens 11 foretrukne. Det huer ikke den offensive svensker.

- Det er klart, jeg kan ikke blive ved sådan for evigt. Men som det er nu, så er det svært for mig at give det en deadline. Jeg håbede, at det ville gå, som i foråret, men efteråret blev noget helt andet. Kent Nielsen har sat mig på den højre midtbane. Jeg gør selvfølgelig, som han siger. Men det har været svært, for der er mange defensive pligter. Jeg er midtbanespiller, men hvis jeg havde haft en mere offensiv rolle, kunne jeg komme mere med frem og lægge tyngde på, siger Farnerud til sporten.dk.

I søndags brød Farneruds frustrationer ud i lys lue, da han blev pillet ud midt i anden halvleg og erstattet af Stefan Gislason.

- Det er klart, at jeg er utilfreds. Der står 1-1, jeg er offensivt indstillet og vil vinde kampen. Så ser jeg, at vi skifter en defensiv spiller ind, der er mere kontrollerende på midtbanen. Så det var egentlig bare min frustration over det hele. Jeg ville utroligt gerne vinde kampen, siger Alexander Farnerud.

Svenskeren understreger dog, at han endnu ikke er på udkig efter en ny klub.