Superliga

FCM-anfører: Havde set det komme

Mikkel Thygesen bakker op om FC Midtjyllands beslutning om at fyre Arek Onyszko.

FC Midtjylland fritstillede tidligere på dagen Arek Onyszko efter målmandens udtalelser i bogen "Fucking Polak". I spillertruppen forstår man ledelsen. 

- Jeg bakker fuldstændig op om ledelsens beslutning. De fleste havde nok set det komme, men vi fik det at vide på et møde i formiddag, siger anfører Mikkel Thygesen til tipsbladet.dk.

Thygesen har ikke mange kommentarer til overs for Onyszkos udmeldinger i bogen.

- Det der står i bogen, står for Areks egen regning, lyder det fra Mikkel Thygesen, der tager situationen med ophøjet ro.

- Vi ved godt, at det er en del af gamet, og vi spillere er klar over, at spillere kommer og går. Der står nye folk på spring til at tage over, og vi har stadig to fantastiske målmænd i truppen, siger Mikkel Thygesen.

Fyringen Onyszko har medført en del medieomtale, som kommer i kølvandet på en periode, hvor FC Midtjylland i forvejen har fået hug for deres dårlige præstationer i ligaen.

- Jeg har aldrig før oplevet en mere turbulent sæson i FC Midtjylland. Men vi ved også, at hvis vi står sammen i modgang, så kommer vi stærkere ud på den anden side, siger Mikkel Thygesen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Ørgaard: Onyszko begik tillidsbrud

LÆS OGSÅ: Fucking Polak-udgiver: Jeg er totalt chokeret

LÆS OGSÅ: Onyszko fyret i FC Midtjylland