Superliga

Gilberto satser på SAS Ligaen

Horsens-angriberen Gilberto Macena har ambitioner om at forlade Danmark til fordel for et højere niveau, men det døde transfermarked dæmper forventningerne om et klubskifte.

Siden han kom til Horsens fra Holbæk tilbage i 2006 har Gilberto Macena været sit holds topscorer, og sæsonen i 1. division ser ikke ud til at blive nogen undtagelse. Ni gange nåede angriberen at nette i efteråret, hvilket er nok mål til at dele topscorer-værdigheden i hele divisionen.

Gilberto Macena har flere gange været sat i forbindelse med et skifte til enten en større klub eller liga, men selv da Horsens i sommer rykkede ud af SAS Ligaen, blev det ikke til et salg.

Læs også: Gilberto: Jeg troede det var slut

Det har dog ikke fået den hurtige brasilianer til at miste ambitionerne om at prøve kræfter med noget større end AAC Horsens.

- Jeg satser stadig på at komme til at prøve noget andet på et tidspunkt. Som transfermarkedet har været de seneste gange, har det været svært at komme nogen steder, siger Gilberto Macena til tipsbladet.dk men slår samtidig fast:

- Jeg er utroligt glad for at være i Horsens og har ikke travlt med at komme nogen steder.

AC Horsens fører 1. division oven på efterårssæsonen men har med bare tre point ned til nummer fire i rækken ingen sikkerhed for at oprykningen kommer i hus.

- Det gælder for os om at blive ved med at spille godt og få scoret målene. Det er det eneste, jeg har fokus på frem mod foråret. Jeg satser på at spille i SAS Ligaen næste år, og det det må meget gerne være med AC Horsens, siger Gilberto Macena, der i øjeblikket genoptræner oven på de skader han fik i forbindelse med en uhyggeligt trafikuheld hjemme i Brasilien i sin juleferie.

Læs også: Gilberto: Jeg troede det var slut

Gilberto har halvandet år tilbage af som kontrakt med AC Horsen