Superliga

Gislason vil væk fra Vestegnen

Brøndbys tidligere anfører Stefan Gislason er fortid i Brøndby, når transfervinduet lukker. I hvert fald, hvis det står til ham selv.

Stefan Gislason er under Kent Nielsen blevet reduceret til at være reserve for Brøndbys 11 startere. Det passer ikke islændingen, og det står skrevet i kortene, at han er fortid i Brøndby, når transfervinduet lukker.

- Status er, at vi arbejder på at finde en løsning for mig i en anden klub. Det må meget gerne være nu, men det er svært at sige, om det så også ender med det, siger Stefan Gislason til tipsbladet.dk.

Islændingen regner dog ikke med, at kontrakten med Brøndby, der løber frem til 2012, bliver nogen hindring i forhold til at komme væk.

- Min agent har haft møde med Anders Bjerregaard før jul, og de er vist kommet frem til, hvordan vi skal løse det. Så hvis der kommer noget, jeg gerne vil, tror jeg ikke, det bliver et problem at komme herfra, siger Gislason.

LÆS OGSÅ: Agent: Gislason skal til Holland eller Frankrig

I sommer var der interesse fra en fransk klub, men det link blev ikke til noget, og midtbanemotoren har da heller ikke hørt fra den franske forbindelse siden.

- Jeg er åben for det meste. Det er klart, at jeg gerne vil prøve noget helt nyt, så en ny klub i Danmark er ikke aktuelt, ligesom det helst heller ikke skal være Norge. Men nu må vi se. Jeg vil kigge på alle tilbud, der kommer, siger Gislason.

Der er mange islændinge i engelsk fodbold, der også umiddelbart vil passe udmærket til dig. Hvordan har du det med England?

- Det er klart, at hvis jeg fik muligheden for at spille i The Championship, så ville det være rigtig spændende. Men som sagt, så må jeg se på alle tilbud, der måtte komme.