Superliga

Hvem er egentlig reserve for Oscar Wendt?

Se til venstre, der er en svensker - og ikke ret meget mere. FCK mangler decideret back-gardering for Oscar Wendt, men det bekymrer ikke den sportslige ledelse.

Med Niclas Jensens karrierestop står FC København nu uden en decideret gardering for Oscar Wendt på venstre back.

Det er en ret ny situation i klubben, der ellers i et stykke tid har været vant til at have dobbelt-dækning på alle pladser, men det er ikke noget, der bekymrer sportsdirektør Carsten V. Jensen:

- Vi arbejder kontinuerligt på markedet og med truppen, og vi skal ikke nødvendigvis hele tiden have to spillere på alle positioner i truppen. Det er vigtigere, at vi køber den rigtige mand, når muligheden opstår, og jeg føler mig ikke presset af, at Oscar nu er den eneste deciderede venstre back i truppen. For der er muligheder.

- William Kvist har spillet pladsen ved et par lejligheder, og vi har masser af midtstoppere, så man kunne tage en af dem og rykke ud til venstre.

- Og så har vi jo også unge Thomas Delaney, som jeg godt tror kunne løse opgaven, hvis der blev behov for det. Han er endnu ikke helt defineret som spiller, men han er bredt skolet, taktisk klog og løbestærk, så vi er ikke helt lost, siger Carsten V. Jensen - og fortsætter i øvrigt arbejdet med at kigge på backs på markedet.

Men hvem er FCK blevet sat i forbindelse med og hvorfor er en nordmand lige nu det mest oplagte valg?

Læs mere: Tipsbladet Indsigt vurderer back-situationen i FC København. Køb avisen her.