Superliga

Jesper Bech vil gentage OB-massakre

Sidst OB var på besøg i Silkeborg, tabte fynboerne 1-3 i en kamp, hvor Jesper Bech var flyvende. Silkeborg-spilleren håber på gentagelse.

På lørdag tager Silkeborg imod OB i en vigtig kamp for begge mandskaber. Sidst OB gæstede Silkeborg Stadion, blev fynboerne spillet ud af banen i en sådan grad, at de nærmest skulle betale entre for at komme ind. Jesper Bech spillede en hovedrolle med to mål i den kamp, og Silkeborg-spilleren håber på at gentage succesen.

- Vi har jo gode minder fra sidste kamp mod OB, men vi er også klar over, at det er en hel ny kamp, der venter. De virkede lidt slidte dengang, men vi gjorde det også svært for dem og havde rigtigt godt styr på kampen. Det var ikke fordi, at vi vadede i chancer, men vi var effektive på dem vi havde, siger Jesper Bech til Silkeborgs hjemmeside.

Offensivspilleren vender på lørdag tilbage til Silkeborg-holdet efter to spilledages karantæne, og han glæder sig til comeback'et.

- Det var hårdt at sidde udenfor. Særligt i Parken, hvor jeg gerne ville ind og hjælpe holdkammeraterne med at komme tilbage i kampen. Mod Randers var det ikke så slemt, for der gik det jo, som det skulle. Men jeg gider ikke sidde uden for i flere kampe, så jeg vil passe lidt mere på i fremtiden, siger Jesper Bech.

LÆS OGSÅ: Sand jubler over Silkeborg

LÆS OGSÅ: Silkeborg frygter ingen