Superliga

Jonathan Richter udskrevet og i bedring

Godt et halvt år efter at være blevet ramt af et lyn er Jonathan Richter nu udskrevet fra hospitalet. Han får det hele tiden bedre, fortæller tvillingebror Simon.

20. juli 2009 blev FC Nordsjælland-spilleren, Jonathan Richter, ramt af lynet under en sommerkamp mod Hvidovre. Hans tilstand var i lang tid kritisk, men efter en amputering af det nederste af venstre ben stabiliseredes hans helbred.

Jonathan Richter har vist sig offentligt et par gange siden. F.eks. da han i kørestol var med tvillingebroderen Simon Richter og et par kammerater inde og høre L.O.C's nye band selvmord. Nu er han udskrevet fra hospitalet og i konstant bedring.

- Han er til undersøgelser flere gange om ugen, selvfølgelig, men han er blevet udskrevet, og det ser fint ud. Det går stille og roligt fremad med små skridt hele tiden, så det ser positivt ud, siger Simon Richter til tipsbladet.dk.

Simon Richter selv blev i søndags afskediget i FC Nordsjælland, og der er altså ikke længere nogen Richter-brødre i spil til Farum-holdets SAS Ligamandskab.

- Min egen situation tager jeg stille og roligt. Det er jo ingenting i forhold til, hvad Jonas og familien har gennemgået det sidste halve år. Det allervigtigste for mig er,  at hele familien Richter kommer ovenpå igen, siger han.