Superliga

Juelsgård: Føler mig tæt på Leon Jessen

Venstre backen Jesper Juelsgård føler, at han niveaumæssigt er tæt på landsholdsspilleren Leon Jessen. Han er klar til at tage kampen op og vil gøre alt for at slå Jessen af holdet.

Umiddelbart vurderet steg Jesper Juelsgård et hak i venstre back-hierarkiet hos FC Midtjylland, da Christopher Poulsen blev solgt til Silkeborg. Det føler han bare ikke selv.

- Situationen er egentlig ikke så meget anderledes end før. Jeg skal stadig sidde på bænken eller spille på 2. divisionsholdet, for Leon Jessen er førstevalg. Jeg skal gøre det samme som i efteråret nemlig at klø på og arbejde videre, og så gælder det om at overbevise Allan Kuhn og Glen (Riddersholm, assistenttræner red.) om, at jeg er god nok, siger Jesper Juelsgård til tipsbladet.dk.

Jesper Juelsgård er altså ikke afskrækket af konkurrencen med landsholdsspiller Jessen, og han mener da også, at han niveaumæssigt er tæt på Jessen.

- Jeg synes, at jeg er tæt på. Det er svært at vide præcis, hvad trænerne tænker. Men jeg skal bare vise, at jeg vil spille. Det er da klart, at det ikke er holdbart for mig at være reserve to år endnu, så jeg går efter startopstillingen, og jeg vil gøre alt for at overbevise om, at jeg skal spille fra start, siger Jesper Juelsgård.

Backens kontrakt med FC Midtjylland løber halvandet år endnu, og den 21-årige tidligere akademispiller vil kæmpe for pladsen det næste halve år, og så se på sin sutation til sommer.