Superliga

Julegave fra Tipsbladet: Djemba-Djemba vil vinde guld

OB's midtbanestjerne Eric Djemba-Djemba drømmer om større ligaer, men lige nu har den uundværlige skraldemand fokus på OB og jagten på guld.

Læs hele december-interviewet med Eric Djemba-Djemba her:

Denne tirsdag formiddag i OB er et godt bevis på, at det lokale hold er hotte i dansk fodbold for tiden.

Udover Tipsbladet er to tv-stationer samt den lokale ugeavis repræsenteret i Ådalen, der dog er næsten mennesketom, da OB'erne styrketræner inde i byen. OB's aktuelle førsteplads og flotte efterår har trukket overskrifter, og som klubbens kommunikationsmedarbejder konstaterer, så ville han være meget rig, hvis han var provisionslønnet i forhold til, hvor mange interviews, han skulle arrangere for diverse journalister.

Et af de aftale interviews denne formiddag er med Eric Djemba-Djemba, der skulle have sat en time af til at mødes med Tipsbladets udsendte. Piben får dog en anden lyd, da superstjernen kommer traskende med højt humør sammen med sin »bande« bestående af Peter Utaka og Demba-Nyrén.

- Jeg kan snakke i 20 minutter. Jeg skal nå et fly, fortæller Djemba-Djemba, der bruger ugens eneste fridag på at tage til Frankrig for at besøge sin familie.
Det med at holde aftaler er ikke camerounerens stærkeste side, hvilket myten om »afrikansk mødetid« i OB bekræfter.

Anfører Chris Sørensen, der også har været bødekassemester i klubben, fortæller:

- Han brokker sig over, når han får en bøde, når han kommer for sent ind. Han har masser af gode undskyldninger. Den ene dag var det på grund af hans dårlige bil, den anden dag holdt der håndværkere foran hans dør, så han ikke kunne komme ud. Forleden dag sagde han, at han kom for sent, fordi han havde ondt i benet og derfor skulle have hjælp til at komme ned ad trapperne. Halvanden time senere kom han hoppende og springende op ad trappen til styrketræningsrummet uden problemer. Jeg stod så og ventede på ham, men han er en stor undskyldning. Der er gang i ham, men han slipper absolut ikke for bøderne, siger Chris Sørensen med et grin, mens han fastslår, at afrikanerne i truppen »larmer afsindigt meget.

Klik videre for de næste sider