Superliga

Kenneth Emil ser frem til SAS Liga-start

AaBs forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen er fodboldsulten, og glæder sig til at få overstået den hårde vintertræning.

Kenneth Emil Petersen har været i det nordjyske i et halvt år, men fik ikke den spilletid, han havde håbet på. Derfor ser han stærkt frem til ligastarten i marts.

- Det bliver helt vildt spændende at komme igang igen. Ikke mindst fordi, jeg er ekstremt fodboldsulten. Jeg spillede ikke så mange kampe i efteråret, dels på grund af min skade, og dels på grund af den store konkurrence om pladserne i forsvaret. Derfor er det herligt at være tilbage efter ferien, og jeg glæder mig meget til at komme igang med turneringen igen, siger hantil AaBs hjemmeside.

Det er ikke kun Kenneth Emil Petersen personligt, der har haft en halvskuffende efterårssæson. AaB har som mål at ende i top 4, men indtager før forårskampene en 7. plads i SAS Ligaen med fire point op til fjerdepladsen og Silkeborg.

Fire point er dog også afstanden til FC Midtjylland på pladsen lige over stregen.

- Jeg synes, vi har udmærkede muligheder for at nå vores målsætning. Men vi skal forbedre vores spil i forhold til efteråret. Vi skal bare løfte os det sidste stykke, jeg er sikker på, at det nok skal blive godt, siger Kenneth Emil Petersen.

Det blev i efteråret til 8 kampe for den tidligere Horsens-stopper.