Superliga

Kevin Stuhr tavs om Midtjylland

Randers-målmand Kevin Stuhr Ellegaard vil ikke snakke FC Midtjylland, men koncentrerer sig om at hjælpe Randers op over stregen

Randers-målmand Kevin Stuhr Ellegaard har kontraktudløb til sommer, og Ekstra Bladet fortæller i dag, at han er et varmt navn i FC Midtjylland. Målmanden selv vil dog i øjeblikket ikke fokusere på sin egen fremtid.

- Det er slet ikke inde mine overvejelser lige nu. Det handler om klubben i første omgang, siger Kevin Stuhr Ellegaard til tipsbladet.dk.

Det konkrete rygte om FC Midtjylland, som i går trods en 2-1 sejr havde svært ved at score på den stærkt spillende Randers-målmand, vil han heller ikke forholde sig til.

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Stuhr Ellegaard.

Den 26-årige målmand er i gang med sin tredje sæson i Kronjylland, men selvom rygterne om en afgang har kørt igennem en periode, er det ikke givet, at han forlader klubben. Randers er stadig inde i billedet.

- Selvfølgelig er de det. Jeg er åben over for en forlængelse, men klubben skal jo også ville have mig. Det er jo ikke så længe siden, jeg sad på bænken, siger Stuhr Ellegaard.

Han har diskuteret forlængelse med Randers, men parterne er ikke ved forhandlingsbordet i øjeblikket.

- Det er lang tid siden. Det vigtigste lige nu er som sagt at få klubben op, hvor den hører til, siger Kevin Stuhr Ellegaard.