Superliga

Kim C.: Ingen stor stjerne i SAS Ligaen

FC Midtjyllands angriber Kim Christensen er hård i sin bedømmelse af kollegaerne i SAS Ligaen.

Jesper Grønkjær, Eric Djemba-Djemba og Mikael Nilsson er profiler hos deres respektive klubber, men de er ikke store nok til at blive betegnet som stjerner, hvis man spørger FC Midtjyllands angriber Kim Christensen.

- Jeg synes egentlig ikke, at der er nogen spiller, der skiller sig markant ud fra de andre, så der er ikke én stor stjerne i SAS-Ligaen efter min mening, siger Kim Christensen til klubbens hjemmeside.

På den store internationale scene er det lidt nemmere at finde frem til en, der med rette kan betegnes som en stjernespiller.

- Cristiano Ronaldo er rigtig god. Jeg har fulgt en del med, mens jeg var i England. Jeg har set hans spil udvikle sig, og han er blevet mere robust, og nu kan han alt. Han kan både nogen defensivt og offensivt, og jeg synes, at mange unge skulle se på ham som forbillede, mener Christensen.

Angriberen har spillet i flere udenlandske klubber blandt andet Hamburger SV og Barnsley. Han har dog haft svært ved at spille sig på holdet i Herning, hvor det i det forgangne efterår kun blev til fem kampe i FC Midtjylland-trøjen.

Læs også: Kim C.: Ved ikke hvor jeg står