Superliga

Laursen: Vi skal nok få point

Ulrik Laursen er sikker på, at der kommer point på kontoen i aften, når CFR Cluj besøger Parken.

FC Københavns midterforsvar styres igen med hård hånd af jernmanden Ulrik Laursen efter, han var sat af i den første havldel af sæsonen. Derfor var han ikke på banen den 17. september i det første opgør mod CFR Cluj, der vandt 2-0. Men der er sket meget med FCK siden, og forsvarsspilleren er sikker på, at der kommer point på kontoen iaften.

- Dernede stod vi rigtig godt defensivt, men vi havde alt for mange boldtab. Der er sket meget med os siden, og vi lukker ikke så mange mål ind, og vi skal selvfølgelig gå efter at komme foran, for det er os, der er på hjemmebane. Jeg er fortrøstningsfuld, og vi skal nok få point i den her kamp, siger Ulrik Laursen til tipsbladet.dk.

FCK's skæbne kan dog være beseglet iaften, hvis de taber, og Sparta Prag samtidig vinder over PSV Eindhoven, men med en sejr vil alt omvendt være helt åbent inden sidste kamp 16. december mod tjekkerne. Ulrik Laursen selv nyder at være tilbage på holdet og være skadesfri, selvom han egentlig har en forventning om snart at blive skadet!

- Det må jo snart være tiden til at få en forstrækning, for jeg skal jo have én hvert halve år, joker Laursen og fortsætter:

- Men jeg er rigtig glad for at være tilbage på banen, for det er sjovere at være med, selvom jeg også fandt ud af at hjælpe holdet, mens jeg var udenfor. Det handlede bl.a. om at forberede de unge på at levere varen og holde energien og dampen oppe til træning, siger han.