Superliga

Mike J.: Trættende med de mange BIF-overskrifter

Brøndby-spilleren Mike Jensen lader sig ikke påvirke af polemikken omkring ledelsen i Brøndby. Men han indrømmer, at det er trættende igen og igen at støde på mediernes overskrifter.

Det er formentlig ikke nogen dans på roser at være Brøndby-spiller for tiden. Klubben ligger på en utilfredsstillende femteplads i SAS Ligaen, og balladen i ledelsen har kørt på forhøjet blus de seneste tre måneder. Men den store polemik, og de mange historier om Per Bjerregaard, Frank Buch Andersen og resten af ledelsen påvirker ikke Mike Jensens spil.

- Selvfølgelig undrer vi os over nogle af de ting, vi kan læse. Men vi har ikke fået noget at vide om det, og vi skal jo også bare præstere på banen. Det er ikke til at sige, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert, og for mig er det også lige meget. Jeg forholder mig til at skulle spille fodbold og præstere på banen, så hvad der sker på kontorerne, kan vi spillere ikke tage os af, siger Mike Jensen til tipsbladet.dk.

Men Mike Jensen vil dog godt erkende, at de mange historier om klubben kan være trættende, og at det kan skabe et øget pres på spillertruppen.

- De mange overskrifter skaber noget tumult og giver lidt ekstra pres, og det har vi ikke brug for, for der er nok pres på os i forvejen. Jeg prøver at undgå at læse de der historier, men man ser jo overskrifterne, og det er noget trættende at blive ved at læse om. Når pressen hele tiden skriver om Brøndby, og indimellem også skriver om problemer i spillertruppen, så skaber det noget pres på os, siger Mike Jensen.

Men er der problemer internt i spillertruppen?
- Nej, slet ikke. Der er ingen problemer i truppen. Vi har haft en god opstart indtil videre, og vi glæder os til at komme igang med sæsonen.