Superliga

Nygaard skal bevise, at kroppen holder

Marc Nygaards kontrakt med Randers FC udløber til sommer, og efter et væld af skader i efteråret, skal han nu bevise overfor sin omverden, at de 33-årige ben ikke er for slidte.

Sidste sæsons topscorer i SAS Ligaen, Marc Nygaard, var ikke til megen hjælp for sine holdkammerater i efterårssædonen. 10 optrædender blev det dog til for 33-årige Nygaard, men angriberen gik fra skade til skade og ramte aldrig sit topniveau.

Til sommer udløber Nygaards kontrakt med Randers så, og foråret skal bruges på at bevise, at kroppen stadig kan holde til topfodbold.

- Efter mange skader i efteråret, skal Marc bevise for omverdenen, at han er fit for fight. Mange mener stadig, at han har nogle super kvaliteter. Men han skal bevise, at kroppen stadig kan holde til at spille topfodbold, siger hans agent, Karsten Aabrink, til tipsbladet.dk.

Ifølge Aabrink har Nygaard stadig et par år i sig endnu, men om de bliver tilbragt i Randers eller et andet sted, er endnu for tidligt at sige.

- Først og fremmest skal Marc hjælpe Randers i den svære situation i bunden af SAS Ligaen. Der er selvfølgelig en risiko for, at de rykker ned, men så må vi se på situationen til den tid. Nu skal han bevise, at han stadig kan være med på højeste niveau, siger han.