Superliga

OB-kaptajn tager gerne favoritrollen

OB's anfører Chris Sørensen ser frem til kampen mod FC København, og han har det fint med, at nogle mener ,at OB er favoritter.

OB møder søndag aften FC København i en kamp, der er blevet udråbt til en efterårsfinale. Sådan ser anfører Chris Sørensen dog ikke på det.

- Vi ser frem til kampen med spænding. Der er mange, der har sagt, at det bliver en finale, men det er absolut ikke en finale. Det handler bare om at slutte godt af, og der er jo stadig 35 point at spille om, når kampen er slut. Men det er klart, at det er en kamp, der kan give muligheder, hvis vi vinder og skaber et hul til FCK. Selvfølgelig vil det være rigtig godt at vinde den kamp, men der er mest pres på FCK, siger Chris Sørensen til tipsbladet.dk.

OB har ikke tabt til FC København på hjemmebane siden 2005, og OB-anføreren kan godt forstå, at flere bookmakere har OB som favorit til kampen.

- Jeg kigger på tabellen, så jeg vil gerne tage favoritrollen på vores side. Vi er på hjemmebane, og presset er på dem. De skal vinde, hvis de vil have fat i os til foråret. Men det bliver en svær kamp mod en vanskelig modstander. Det er altid en lige kamp mod FCK, og det er jeg sikker på, at det også bliver denne gang, siger Chris Sørensen.

LÆS OGSÅ: Anfører: Djemba-Djemba er én stor undskyldning

LÆS OGSÅ: Hemmingsen: Gamle spillere har intet forhold til OB