Superliga

Östlunds skadesmareridt har ingen ende

Esbjergs Alexander Östlund har været forfulgt af skader siden han kom til Vestjylland for halvandet år siden og 2010 tegner ikke til at blive bedre – snarere tvært imod.

Sølle seks kampe er, hvad Alexander Östlund har opnået i den stribede Esbjerg-trøje. Han har ellers spillet i den vestjyske klub i snart halvandet år, men problemer med ledbrusken i venstre knæ har bundet ham til tribunen.

- Det er ikke gået så godt, og jeg kæmper med genoptræning hver dag, uden det bliver bedre. I de seneste uger har jeg fået indsprøjtninger i knæet, men hvis det ikke bliver bedre i resten af december, skal jeg opereres i januar, siger Alexander Östlund til tipsbladet.dk, og fortsætter:

- Jeg har problemer med brusken i knæet, så man vil forsøge at flytte noget fra et andet sted i knæet, og det er, hvad man kan gøre. Hvis alt går perfekt med operationen - og det har intet gjort indtil nu - så kan jeg være tilbage efter tre-fire måneders genoptræning, men det kan lægerne ikke en gang sige, for det ser de først, når de er inde i knæet, fortæller svenskeren.

LÆS OGSÅ: Östlund bider smerterne i sig

Opholdet i Esbjerg har naturligvis været alt andet end tilfredsstillende for Östlund, der har svært ved at se lyset for enden af spillertunnelen.

- Det har været et mareridt, og min største drøm er bare at komme tilbage til fodbolden. Jeg føler, jeg har mange år i mig endnu, hvis jeg ellers bliver fit. Lige nu kan jeg ikke bøje i knæet, så der er meget lang vej, siger Östlund, og fortsætter efter en kort pause:

- Jeg vil gerne bevise over for klubben, fansene og det danske folk, hvad jeg kan, men bruskskader i knæet kan føre til karrierestop. De tanker kommer jo, når der ikke sker fremgang efter genoptræning, og jeg har ligget mange nætter og tænkt over det. Men jeg vil tilbage, for fodbold er det, jeg altid har villet, og så længe der er håb, vil jeg kæmpe for det, slutter den 31-årige svensker.

Östlund har spillet 22 landskampe for Sverige, den seneste ligger tilbage i 2006.