Superliga

Ove P.: Total off-day

EfB-træner Ove Pedersen kunne ikke rigtig glæde sig over den sene udligning mod SIF, for pointet var ufortjent, og hans hold ramte en total off-day, mente Pedersen.

Godt nok sprang han op som trold af en æske af bare jubel, da udligningen fra Frederik Bjørck faldt inde i overtiden, men kort tid efter slutfløjtet kunne EfB-træner Ove Pedersen ikke rigtig glæde sig over pointet i 2-2-kampen mod SIF.

- Vi ramte en total off-day, hvor intet lykkedes. Jeg kan kun være tilfreds med vores målmand Lukas Hradecky, som viste sit store potentiale. Han beherskede virkelig feltet, lød rosen om den finske keeper, som ved flere lejligheder reddede vestjyderne.

- Jeg burde være lykkelig over pointet, men jeg er ikke tilfreds. I den tid, jeg har været træner for EfB har jeg aldrig været med til en SAS Liga-kamp med så lav intensitet. Og de spillede bare langt bedre end os. Vi spiller selv alt for lidt med bolden, og det var et meget heldigt point. Vi havde ikke fortjent det.

- Man kunne se tidligt, at det ville blive en off-day, da vi forærer dem et mål og senere er tæt på at lave selvmål med et skud på egen overligger, konstaterede en forundret Ove Pedersen.