Superliga

Pedersen: Zaza ville have fat i mig

Tumulten mellem Randers' Søren Pedersen og AaB's Karim Zaza bliver dysset ned.

Der var højdramatik i både før og efter dommerens sidste fløjte havde lydt på Energi Nord Arena i Aalborg søndag eftermiddag.

Sekunder efter at kampen var blæst af, opstod der tumult mellem AaB's målmand Karim Zaza og Randers-backen Søren Pedersen og kun holdkammeraters indgriben forhindrede, at episoden udviklede sig.

- Karim Zaza lossede til en vandflaske i retning af vores reservebænk, og jeg bad ham slappe af. Så fløj han over mod mig, og han gjorde, da hvad han kunne for at få fat på mig, siger Søren Pedersen til tipsbladet.dk.

- Det er sådan en noget, som sker. Det betyder ikke noget. Nogen gange er der frustrationer, som skal ud - det er en del af spillet, og det er ikke noget, jeg tænker mere over, lyder det fra Randers-spilleren, der i slutningen af halvlegen måtte se både sin holdkammerat Junior og AaB's Anders Due blive udvist efter en batalje.

Der

- Det var en situation, jeg mener godt kunne have været undgået. Junior strækker en arm ud for at holde Anders Due væk efter at han har lavet frispark. Due overspiller situationen, som om, han er blevet slået, og Junior får sit røde kort, mens Anders Due får sit andet gule kort.

- Som sagt mener jeg ikke, det burde have ført til udvisning. Det blev lidt for dramatisk, lyder det fra Randers-spilleren.

Randers sikrede sig under alle omstændigheder et vigtigt point i forsøget på at komme fri af den håbløse situation i bunde af rækken.

Få Danmarks eneste rendyrkede fodboldavis leveret til døren. Bestem selv dit abonnement her.