Superliga

Randers vil ombygge stadion

Randers-direktør Jacob Nielsen efterlyser kommunal opbakning til at ombygge Essex Park.

Fans fra gæstende SAS Liga-hold får en fodboldoplevelse på gammeldags manér, når de besøger den kronjyske by for at se deres hold spille mod Randers FC.

Udebaneafsnittet ligger under åben himmel med gammeldags ståpladser, lyden fra resten af stadion forsvinder ud bag de gæstende fans, og Randers-direktør Jacob Nielsen finder det derfor helt afgørende med en ombygning af udebaneafsnittet, hvis Randers på sigt skal gøre sig gældende i SAS Ligaen.

- Vi mener, at vi befinder os i et marked, hvor vi hører til blandt de seks bedste klubber. Det er både interne og eksterne forhold, der gør. Ja, vi skal på nogle områder være dygtigere end vores konkurrenter. Men vi er også nødt til at have et færdigt stadion. Der er nogle ydre faktorer der. Det stadion er tæt på at være altafgørende, siger Jacob Nielsen til Tipsbladet.

Du efterlyser kommunal opbakning?
- Du kan sige det på den måde, at politikerne skal leve op til deres ord. De skal leve op til det, de har lovet byen og klubben og bygge det stadion færdigt. Det venter vi stadig på, siger Jacob Nielsen.

De fleste arenaer i SAS Ligaen er bygget delvist eller helt for kommunale midler.