Superliga

Solbakken: Det gode spil er druknet

Klubben fortjener hug for nedturene, men træneren mener det positive er druknet i det negative.

FC København står i morgen overfor en kamp, der mere eller mindre kan gøre efteråret til en succes eller fiasko. Med avancement fra gruppespillet fra Europa League vil klubben have taget afstand for nedturen på Cypern, hvor københavnerne tabte til Apoel og missede endnu et Champions League-eventyr.

Samtidig har PS&E, som FC København er en del af, fremvist et historisk stort underskud på cirka en kvart milliard. Klubben har i flere år været blandt de økonomisk bedst kørende i Europa, men nu er de i stedet med i den store gruppe af klubber, der er ramt af den økonomiske recession verdensøkonomien oplever i disse år.

Spillemæssigt har efteråret budt på svingende resultater, hvor holdet inkasserede et 5-0 nederlag mod SønderjyskE på fem langskudsmål, men også gode præstationer mod Sparta Prag, PSV Eindhoven og Cluj i Parken og FC MIdtjylland, AaB og OB på udebane. Det er dog det negative, der har domineret overskrifterne, men selvom kritikken er fortjent er det positive forsvundet i mængden, vurdere FCK-træner, Ståle Solbakken.

- Vi har fortjent nogle hug det seneste halve år, for vi har ikke spillet noget af det bedste, men samtidig har vi spillet en del flere gode kampe. Det er druknet lidt i økonomi, i Cypern og i SønderjyskE, siger træneren til Ekstra Bladet, der kun vil acceptere kampen i Haderslev, som en fiasko.

- Vi har haft én kæmpe fiasko det seneste halve år, og der lægger jeg mig fladt på ryggen. SønderjyskE på udebane. Det var en kæmpefiasko, fortæller Ståle Solbakken til avisen.