Superliga

Stort interview: AaB-direktør i forsvar

Var det et uheldigt person-sammenfald og et dårligt køb, da AaB i slutningen af 2005 købte et bygningskompleks af et firma, hvor AaB's bestyrelsesformand sad i bestyrelsen? På ingen måde, mener AaB's administrerende direktør. Læs hele interviewet her.

AaB har fået kraftig kritik for sports-koncernens dårlige økonomi, der ikke mindst skyldes en ejendomshandel tilbage i 2005, hvor AaB købte en gammel skole af ejendomsudviklings-firmaet TK Development.

Den gamle skole, der indtil AaB's køb var hovedsæde for firmaet KMD, er i dag særdeles svær at sælge videre på et ejendomsmarked, hvor det er svært at låne penge i banken, og hvor udbuddet af ejendomme er stort.

Kritiske stemmer har også deres alvorlige tvivl om, hvorvidt den pågældende ejendom på Hadsundvej 184 i nærheden af universitetet i Aalborg kan sælges for noget nær de 97 millioner kroner, ejendommen er værdisat til i AaB's regnskab - og som AaB's bankforbindelse Nordea har accepteret som sikkerhed til en værdi af 110 millioner kroner for AaB's lån i banken.

Tipsbladet mødte AaB's administrerende direktør Poul Sørensen på hans kontor, der ligger i AaB's administration på Hadsundvej 184, for at høre AaB's udlægning af ejendomssagen og den dårlige økonomi i koncernen, og Poul Sørensen mener ikke, at AaB har gjort noget galt.

Vi har inddelt interviewet efter emner. Klik på listen herunder for at læse mere: